Over Sanasoft

De naam van ons bedrijf komt uit het Latijn, "Sanus" betekent "Een gezonde geest". Dit is dan ook het doel wat wij nastreven bij onze dagelijkse werkzaamheden: Het ontwikkelen, testen en beheren van software met gezond verstand. Iedere klant is anders en heeft andere ideeën, iedere opdracht vraagt dan ook niet om dezelfde aanpak. Wij passen onze manier van werken altijd aan naar de persoonlijke wensen van de klant en gebruiken de gewenste technieken en middelen.

Sanasoft is gestart in 2013, voornamelijk voor het maken van websites. Inmiddels hebben we veel meer diensten toegevoegd. Zo ontwikkelen, testen en beheren we niet alleen nieuwe applicaties en websites voor alle platformen, maar doen we dit ook voor software van derden. Ook verlenen we onze diensten aan andere bedrijven die op zoek zijn naar freelance ontwikkelaars tegen een scherp tarief.

De gedachte om met behulp van innovatieve software oplossingen onze klanten verder te helpen vormt de basis van ons bestaansrecht. Om die reden hechten we veel waarde aan het op peil houden van onze vakkennis en het leren van nieuwe technieken. Hieronder kan je kennis maken met ons team, de verschillende talen en frameworks waar we ervaring mee hebben, ons recente werk en onze klanten.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunnen we beveiligde omgevingen maken voor je klanten, updates van je sociale media kanalen gebruiken om je website te vullen met het laatste nieuws of betalingen via je website mogelijk maken. Zolang jij het kan bedenken, kunnen wij het maken.

Onze ervaring

Laatste nieuws