Websites

Wij ontwikkelen websites voor particulieren en bedrijven met behulp van de nieuwste technieken. We bespreken samen wat het idee achter de website is en wat deze moet kunnen. Je levert de teksten, afbeeldingen en kleuren aan die je graag in dat ontwerp terug wilt zien en wij doen de rest! We nemen voortdurend de concepten en voortgang met je door, zodat we tijdens het proces kunnen bijsturen.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunnen we beveiligde omgevingen creëren voor je klanten, betalingen via je website mogelijk maken en updates van je sociale media kanalen gebruiken om je website te vullen met het laatste nieuws.

Apps

Apps zijn niet meer uit onze wereld weg te denken. Ze bieden een gemakkelijke en toegankelijke manier om je klanten van verschillende soorten informatie te voorzien. Daarnaast bereik je met apps vaak een breed publiek, omdat veel mensen tegenwoordig beschikken over een smartphone.

Wij ontwikkelen apps voor zowel Android als iOS (Apple). Net als bij de websites bespreken we samen de mogelijkheden, maken we ontwerpen en koppelen we continu de voortgang terug om stap voor stap het gewenste eindresultaat te bereiken.

Ontwikkeling

Naast onze ontwikkeling aan websites en producten voor onze eigen klanten, helpen wij ook graag andere bedrijven met hun producten. Wij kunnen met veel programmeertalen en frameworks overweg en zijn bekend met de meeste grote ontwikkelmethodieken. Hierdoor kunnen onze medewerkers zeer flexibel worden ingezet.

We starten met een intake gesprek, waarbij we de ontwikkelaar en hun methodieken kunnen leren kennen. Uiteraard bespreken we de opdracht en spreken we de duur en prijs van het project af. Daarna gaan we aan de slag en kunnen we zowel via het web als op locatie het werk terugkoppelen en blijven overleggen.

Testen

Ondanks dat testen vaak de laagste prioriteit heeft, weten alle ontwikkelaars en bedrijven hoe belangrijk het is om software structureel te testen. Omdat testen een tijdrovend proces is, waarvoor specifieke kennis vereist is, bieden wij deze dienst ook aan.

Wij kunnen je applicatie op verschillende gebieden geautomatiseerd testen. Zo hebben we ervaring met het schrijven van geautomatiseerde tests voor de code (ook bekend als unit testing) en front-end testing (selenium testing) in veel programmeertalen en met gebruik van de bekendste testing frameworks.

Ook hierbij starten we met een intake gesprek, waarbij we de planning en prijs voor het schrijven van de tests bespreken. Vervolgens krijgen toegang tot de broncode, waarna wij kunnen starten met het schrijven van geautomatiseerde tests.

Hosting & domeinnamen

Tenslotte bieden wij ook service aan mensen die alleen hun applicatie willen hosten op onze servers. Hierbij krijg je een eigen account waarmee je op de server kan inloggen, je applicatie of website op de server kan zetten, e-mailadressen kan beheren en statistieken kunt bekijken.

Wij bieden hierbij tevens domeinnamen aan, maar het is ook mogelijk een domeinnaam te gebruiken die je al in bezit hebt. Het enige wat je hiervoor moet doen is ons de benodigde gegevens verschaffen, zodat wij alles goed kunnen instellen.

Laatste nieuws